S*Mine Shags

Cattery

 

Start

Nyheter / Planer

Katteriet

Kattungar

Kontakta oss

Gästbok

Länkar

 

 

We are small family friendly cat breeders

We have 3 kids so here is cosy and noisy - the cats are well & much handled.

Vi vill gärna lämna ifrån oss friska, trevliga och sunda katter till seriösa köpare. Våra katter/kattungar är SVERAK-Registrerade, chipade och levereras med stamtavla.

Vi står för seriös avel, vi förväntar oss att ni som köpare är medvetna om vad det innebär att äga en eller fler katter, vad gäller priser, kostnader och ägandeskap.

Vi veterinärbesiktigar och vaccinerar våra honor och våra kattungar.

Våra honor är MYBPC3-Gen Negativa N/N

Våra honor är UA-HCM enligt senaste Ultraljud

Se resultaten på Sanyas & Smillas respektive sidor

Vi ställer höga krav på maten för att garantera kattungarna en bra start i livet och en sund hälsa hos den vuxna katten.

Med en Maine Coon får du en

hängiven kattvän för livet !

Dessa stora katter är milda i sin framtoning och är väldigt försynt förtjusta i sina ägare. De kommer att följa dig i dina fotspår - in på toa - in i duschen - upp för trappen - upp i sängen - på tangentbordet - på morgon tidningen.....

;-)

De utvecklas långsamt, ända upp till 4-5 års ålder!

Vilket innebär att du får en kattunge som älskar att busa, leka och jaga i en stor förpackning. Länge!

De tycker mycket om att vara ute och accepterar koppel lätt! Hos oss så leker och myser de i/under vårt stora äppel träd i stort sett varje dag när vädret tillåter. De är mycket nyfikna och vill gärna "hjälpa" till med vad du än håller på med. De är mycket pratiga och har ett stort "ordföråd" trots att de inte kan jama som andra katter.

Om ni tycker att detta känns rätt är ni välkommna att besöka oss och våra katter, för vi säljer inte via telefon eller mail.

Hjärtligt Välkommna!

Vi säljer katter till sällskap. Med detta menar vi att även om de håller hög klass kan vi faktiskt inte garantera att ni/de klarar av utställningar eller avel. För alla är vi individer med olika förutsättningar som vi måste ta hänsyn till oberoende av vad stamtavlan säger och hur katterna ser ut. De som känner att de vill/har förutsättningar och orkar önskar vi lycka till och kommer att stötta så mycket vi kan.

För hos oss köper ni inte bara en eller fler katter, ni får också en mycket hängiven uppfödare på köpet!

;-)

-Varför vi heter Mine Shags?

Jo, så här är det. Från början så fick bara Svart Klassisk Tabby (Brown Classic Tabby kallas de också i andra länder) kallas Maine Coon de andra färgerna fick heta; Main Shags (shag=päls, raggig, lurvig osv...) Vi har ingen Svart Tabby och detta är verkligen mina/våra lurvar - då blev det Mine (mina/våra) Shags (lurvar)

Se här--> Cat Fanciers

 

Sara räfsar i katt och ödle buren/gården. Där vi hängnat in ett gammalt päronträd,

som de älskar att klättra i!